Baba's Pizza Hillerød

Frederiksgade 4 , Hillerød - 3400

Restaurant
Restaurant Status
ÅBEN
Åbningstider
RESTAURANT NYT:
Din tid er vigtig, derfor gøre vi det nemmere for dig at betale direkte via MobilePay eller Viabill (Mad på kredit uden gebyr)
SMS ordrebekræftelse
Info
Om Restauranten :- Baba's Pizza Hillerød

Kort om Baba\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s Pizza & Grill
Med mange års erfaring indenfor pizza- og restaurationsbranchen glæder vi os til at byde dig velkommen i vores nye forretning.
Hos Baba\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s Pizza & Grill bliver der ydet det bedste, for at servere de sprødeste pizzaer med friske råvarer, mega store Herkules burgere og vores fuldkornspizzaer med sprøde og grove bunde.
Hos Baba’s går vi meget op i, at du får en god oplevelse på alle tænkelige måder. Vi gør en dyd ud af at bage din pizza helt perfekt akkurat som du selv ønsker den og derefter servere den til dig med et smil!
PRØV VORES FULDKORNSPIZZAER
Baba’s Pizza & Grill introducerer i samarbejde med Valsemøllen en ny FULDKORNS-PIZZA på menuen. Vores fuldkornspizza er ikke bare et sundere alternativ til den traditionelle pizza, dens sprøde og grove bund vil også overraske med sin gode smag og konsistens. Pizzaerne er bagt fuldkornsmel, som indeholder alle kornets fibre, vitaminer og mineraler. Fuldkorn smager af mere, giver brændstof til kroppen og en god lang mæthedsfornemmelse. Bed om mindre ost og vælg det mest fedtfattige fyld på menuen, hvis du vil gøre det ekstra sundt. Især børnefamilierne har været glade for fuldkornspizzaerne, da børnene får et sundere alternativ uden at kunne smage forskel.
KOSTFIBRE: 5,0 g/ 100 g brød
* Da vi både har den traditionelle pizza og fuldkornspizza på menuen, bedes du fortælle hvilken pizzabund du ønsker din pizza skal laves ad, da vi ellers går ud fra, at det er den traditionelle pizza du ønsker.

  • Kontant
  • Online Betaling
  • Køb nu- betal, når du vil
Billeder af restauranten:-
Leverings Område:-
Åbningstider :
Map

Frederiksgade 4 ,
Hillerød - 3400

(+45) 48242722

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }